Skip to content

ALERTĂ Marea Britanie: Persoanele ținute ostatice de un bărbat înarmat au fost eliberate. Agresorul a fost arestat

Un individ înarmat a luat ostatici într-un centru comercial din orăşelul britanic Nuneaton. Potrivit Poliţiei din regiunea West Midlands, nu este vorba despre un incident terorist.

Persoanele luate ostatice, doi angajați ai sălii de bowling din centrul comercial, au fost eliberate după intervenţia forţelor de poliţie. Autorul a fost arestat.

Agenţi ai serviciilor speciale au intervenit duminică seară în centrul comercial din orăşelul britanic Nuneaton, reuşind eliberarea ostaticilor, agresorul fiind reţinut, informează BBC News.

Cincisprezece agenţi ai unităţilor speciale ale poliţiei au intervenit în Sala de popice “MFA Bowl”, unde un individ înarmat ţinea sechestraţi doi angajaţi.

“Mi s-a transmis că poliţia a pătruns în local şi că agresorul a fost arestat. Mulţumesc foarte mult poliţiei”, a declarat, pentru BBC News, Mehdi Afshar, directorul complexului de jocuri “MFA Bowl”, situat în Centrul comercial “Bermuda Park” din orăşelul britanic Nuneaton.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, care, potrivit anchetatorilor, nu este de natură teroristă, fiind generat de gelozie, scrie Mediafax.ro.

Atac cu acid la un centru comercial din Londra. Cinci persoane au fost rănite