Alți 12 români, din Italia, Marea Britanie și Franța, au murit în străinătate din cauza COVID-19

Încă 12 români infectaţi cu noul coronavirus au murit în străinătate – opt în Italia, doi în Franţa şi doi în Marea Britanie -, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informează, marţi, Grupul de Comunicare Strategică – GCS.

Potrivit GCS, 1.963 de cetăţeni români din diaspora au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 1.247 în Italia, 560 în Spania, 28 în Franţa, 30 în Germania, 69 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei şi până la acest moment, au decedat 87 de cetăţeni români aflaţi în străinătate – 27 în Italia, 18 în Franţa, 26 în Marea Britanie, 8 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, câte unul în Suedia, Elveţia şi SUA.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, precizează GCS.

Ordonanța Militară 10: Zborurile din și spre Italia, Germania, Marea Britanie, Austria și alte țări, suspendate până pe 14 mai

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?