Skip to content

Analiză dură a PSD făcută de Cristian Tudor Popescu: „Oricare dintre acești mari puciști poate fi cumpărat” – VIDEO

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut la Digi TV o analiză dură a celor care conduc România. De la Liviu Dragnea la Iohannis.

E lung comentariul, dar merită ascultat. Câteva idei ale jurnalistului:

Dau dovadă de incompetență, de prostie pură, de mărginire îngrozitoare, de îngustime de minte. (n.r. – cei de la guvernare)

Doresc să ne scoată din Uniunea Europeană, dar cum? Să rămână o Românie adevărată, pură, curată, strămoșească, cum era aia dinainte de 1989. Și săracă! Numai unii să fie săraci.

Vor să ne scoată pe noi din UE. De ce? Românii ăștia care s-au dus pe-afară, mulți, începând mai ales cu 2002 s-au dus să muncească acolo…românii ăștia, mulți dintre ei n-au plecat de tot.

Se mai întorc, sunt agenți ai statului paralel adică îi mai deșteaptă la cap pe cei rămași în țară.

Ei, trăind pe acolo, nu mai sunt așa de ușor de prostit. Ia, spune-le basme din astea cu statul paralel Bruxelles, îți râd în nas.

Îi învață pe românii de aici că guvernul tre’ să-i slujească pe ei, nu ei Guvernul. Lucruri periculoase, extrem de periculoase.

Politicienii nu doresc se să scoată pe ei din UE, doresc să se termine cu debandada asta în care orice amărăștean din țara asta are dreptul să se ducă la Bruxelles, la Paris, la Berlin, poate să plece din România să muncească, să călătorească.

Ei vor să scoată Uniunea Europeană din România. Așa cum își dau afară puciștii din partid.

Până a pleca românii în Occident, n-a fost o problemă în România. În anii 1990 au controlat lucrurile fără niciun fel de problemă, până prin 2004- 2005.

Dacă facem o anchetă, toți ștabii ăștia unde-și trimit copiii la studii? E vreunul care studiază în Republica Populară Chineză? Nu, îi Vest.

Cu ce mașini merg domnii ăștia? Nu mașini făcute la Pitești, la Craiova, ci șalupe Mercedes, Audi.

Acești inși trăiesc în Europa. Ei, nu noi. Oamenii ăștia au fost și în comunism și sunt și acum în Occident. Vor să rămânem aici, la fel de dezinformați cum eram înainte de 1989 și să ne conducă ei.

Acești oameni doresc să guverneze o țară de proști, o țară neeuropeană.

Dacă România ar fi o țară cu adevărat europeană, acești oameni ar dispărea ca și cum nu ar fi fost.