Skip to content

Apel fals la 112: Un cioban a sunat de cinci ori și a reclamat că a fost răpit de necunoscuți

Un cioban de 44 de ani, din judeţul Hunedoara, este cercetat de poliţişti după ce, în cursul zilei de miercuri, 6 august, a sunat de cinci ori la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat că ar fi fost răpit de persoane necunoscute, fiind legat la ochi şi transportat cu o maşină spre punctul de frontieră de la Nădlac.

Atunci când a sunat la 112, bărbatul şi-a declinat o identitate falsă şi a spus că a fost luat, împotriva voinţei sale, de pe o stradă din municipiul Hunedoara, informează Agerpres.

“Imediat, s-au declanşat activităţi specifice în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara reuşind, în urma cercetărilor, să identifice apelantul, în scurt timp. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucureşci, ce a fost condus la sediul IPJ Hunedoara pentru audieri”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Ciobanul a fost localizat pe un deal din apropierea municipiului Deva, unde se afla cu oile. Bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi a declarat că fapta reclamată cu ocazia apelurilor telefonice nu corespunde realităţii.

Este al doilea caz de apeluri false din ultimele zile cu care se confruntă poliţiştii din Hunedoara, după ce, marţi, un adolescent de 16 ani, din Brad, a sunat la 112 şi a reclamat că ar fi fost răpit de persoane necunoscute.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!

Miorița secolului 21: Ciobanii, mătrășiți de Guvern

În Sardinia nu mai sunt ciobani din cauză că românii se întorc în țară atrași de guvern cu oferte mai bune

Terrier, sfâșiat de un amstaff lăsat liber de o stăpână inconștientă – VIDEO