Skip to content

Atac șocant la Milano: Un bătrân este în comă după ce a fost lovit cu pumnii de un român

Agresorul, un român de 29 de ani, Chestor Căldăraru, l-a lovit cu pumnii pe bătrân și acesta a căzut imediat la pământ. Victima este internată la reanimare, în comă, însă starea sa este staționară.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi de pe strada Valtorta din Milano, pe 20 aprilie, se vede bătrânul revenind acasă cu o plasă de cumpărături și românul care îl atacă cu brutalitate.

Bătrânul a căzut la pământ și s-a lovit în mod violent la cap, înainte să fie jefuit și abandonat pe asfalt.

Agresiunea a fost comisă vineri dimineață, 20 aprilie, însă agenții au fost avertizați numai sâmbătă privind cele întâmplate, inițial crezându-se că bătrânului i s-a făcut rău.

Datorită imaginilor filmate de camerele de supraveghere poliția a reușit să-l identifice pe atacator, un român care are antecedente penale pentru vătămare corporală și jaf.

Agresorul a fost arestat în noaptea dintre sâmbătă și duminică în apartamentul său din zona Villa San Giovanni, unde trăiește cu soția și copii, în apropiere de locul agresiunii.

În locuință au fost găsite hainele purtate de bărbat pe timpul agresiunii. Românul, arestat cu acuzațiile de tentativă de omor și jaf, va fi prezentat judecătorilor.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!