Skip to content

ATENTAT LONDRA: Poliția a arestat un tânăr de 18 ani. Alertă maximă pentru poliție și armată

Tânărul a fost blocat de poliția din Kent în zona portului din Dover, terminal de legătură cu Franța prin intermediul Canalului Mânecii. Pe moment nu s-a precizat dacă acesta urma să se îmbarce, nici dacă este suspectat ca autor al atentatului sau complice. Numărul doi de la Scotland Yard, Neil Basu, a vorbit oricum de o ”arestare semnificativă”. Arestatul a fost dus la Londra pentru a fi luat în custodie de o secție a Poliției Metropolitane.

În această dimineață a fost redeschisă stația de metrou Parsons Green care vineri 15 septembrie a fost scena exploziei unui dipozitiv artizanal. În explozie au fost rănite 29 de persoane, printre care și câțiva copii, însă nimeni în mod grav. Atacul a fost revendicat de ISIS, însă forțele de ordine nu au indicat în mod clar dacă organizația teroristă poate fi în spatele atentatului.

​ALERTĂ MAXIMĂ

Încă de ieri premierul Theresa May a anunțat că alerta a fost ridicată la nivelul ”critic”, ceea ce înseamnă că un atentat este considerat iminent. Soldații britanici s-au alăturat poliției pentru a consolida siguranța în locurile cheie, cum sunt centralele nucleare, dar și în rețeaua de transporturi și pe stadioane.

Alertă în Marea Britanie! Mii de persoane posibil infectate cu virusul hepatitei E după ce au consumat carne de porc

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!