Atenționare de călătorie GRECIA: Marinarii din porturile Corfu și Igoumenitsa rămân în grevă până sâmbătă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că marinarii din porturile Corfu și Igoumenitsa continuă greva până sâmbătă, 4 noiembrie 2017, iar navele vor rămâne, în continuare, ancorate în porturi.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Republica Elenă: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Atena: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet https://atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *