Au creat un cont fals pe Facebook și au furat banii strânși pentru un copil bolnav de cancer. Escrocii sunt din Mehedinți

Lipsa de scrupule a unor escroci din Mehedinți a depășit orice limită. În numele unui copil bolnav de cancer, ei au reușit să încaseze donații de 27.000 de euro.

Copilul este internat la spitalul Fundeni, unde primește tratament, iar banii care au mers spre escroci îi pot salva viața.

Copilul a fost diagnosticat cu cancer anul trecut. Pentru că tratamentul era foarte costisitor, părinții au creat pe o rețea de socializare un cont unde cei care vor să ajute pot dona bani.

Escrocii au furat datele medicale, au creat un cont fals, și au început să strângă în propriile conturi depunerile făcute de oamenii inimoși care credeau că îl ajută pe cel mic.

Ironic, escrocii au strâns mai mulți bani decât părinții copilului.

Familia nu a vrut să folosească imaginea micuțului pentru campanie, în schimb, indivizii au sensibilizat foarte mulți oameni folosind imagini cu un copil aflat pe patul de spital, cu branula în mână.

Sesizată de o fundație din București, familia a reușit să dea de urma escrocilor.

Aceștia au șters imediat contul, care era făcut pe numele unei femei care locuiește în Spania și care spune că nu știa nimic de această poveste.

Cazul a fost preluat de ofițerii DIICOT, iar escrocii sunt cercetați pentru înșelăciune

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA