AUSTRIA: Româncă, înșelată de un fals militar american din Afganistan

Femeia l-a cunoscut pe bărbat pe Skype, în septembrie 2017, și după mai multe discuții online s-a îndrăgosit lulea de acesta.

Când a contactat-o pe românca în vârstă de 51 de ani, escrocul a folosit un nume fals și s-a prezentat a fi un soldat din armata americană staționat în Afghanistan.

Cei doi au ținut legătura online și încet-încet bărbatul a reușit să câștige încrederea femeii, ajungând chiar să-i spună că o iubește și că se va căsători cu ea.

Românca, impresionată de cuvintele necunoscutului, nu a ezitat nicio clipă când acesta i-a cerut să-i trimită bani pentru a veni la ea în Innsbruck.

Astfel, a făcut nu mai puțin de 25 de transferuri prin Western Union, peste 10.000 de dolari în total, banii fiind trimiși în Nigeria, Turcia, Anglia și SUA.

Femeia nu s-a îndoit deloc de spusele bărbatului și i-a trimis din nou bani când acesta i-a spus că are nevoie de ei pentru a-și cumpăra bilet de avion spre Austria și pentru a putea aplica pentru un loc de muncă vacant la NATO.

Ultima dată când a discutat cu el, bărbatul i-a cerut să-i transfere bani pentru a-i putea trimite un pachet, care altfel ar fi fost confiscat de Ambasada Austriacă.

Dându-și seama în cele din urmă că a avut de-a face cu un escroc sentimental, românca s-a adresat poliției din Innsbruck.

Însă bărbatul a dispărut fără urmă și se efectuează cercetări pentru găsirea lui, conform comunicatului de presă transmis vineri, 27 iulie, de polițiștii secției PI Innsbruck-Neu Arzl.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!