Poliția de Frontieră română a anunțat într-un comunicat că începând de joi, 21 mai 2020, ora 06.00, la graniţa româno-ungară sunt deschise zece puncte de trecere a frontierei pentru traficul de turisme şi persoane:

P.T.F. Petea și P.T.F. Urziceni din judeţul Satu Mare;
P.T.F. Valea lui Mihai, P.T.F. Borş și P.T.F. Salonta din judeţul Bihor; 
P.T.F. Vărșand, P.T.F. Turnu, P.T.F. Nădlac I și P.T.F. Nădlac II din judeţul Arad;
P.T.F. Cenad din judeţul Timiş.

Începând cu aceeași dată și aceeași oră sunt operaționale pe teritoriul Ungariei în regim permanent două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze/autocare cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore) cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei: controlul specific la intrarea în țară, completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

Pentru evitarea timpilor mari de așteptare de la granița dintre România și Ungaria, Poliția de Frontieră face apel către cetățeni să consulte aplicaţia Trafic on-line la adresa: http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline.

Italia redeschide frontierele și renunță la carantina obligatorie începând din 3 iunie

Controalele la frontiera dintre Austria şi Germania vor fi ridicate complet din 15 iunie

Miliardar rus, urmărit internațional, prins cu un pașaport românesc la granița dintre Polonia și Ucraina

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?