Autoturism căutat de autoritățile suedeze, depistat la frontieră 

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei  Foeni – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara au depistat la controlul de frontieră  un cetăţean austriac care conducea un  autoturism marca Audi A8, în valoare de 210.000 de lei, ce era căutat de autoritățile din Suedia.

În data de 11 septembrie, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea controlului specific, cetățeanul austriac B.D., în vârstă 33 de ani, conducând autoturismul marca Audi A8, înmatriculat în Serbia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Suedia.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat mașina din Serbia și nu avea cunoștință despre faptul că aceasta este căutată de către autorități.

Autoturismul, în valoare de 210.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?