Skip to content

Autoturism furat acum cinci ani din Marea Britanie, depistat în județul Botoșani

Autoturism furat acum cinci ani din Marea Britanie depistat în județul Botoșani

Poliţiştii de frontieră români au descoperit şi indisponibilizat un autoturism BMW X6 care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie în urmă cu cinci ani.

Marți, 4 aprilie, acţionând în baza unor informaţii, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu Poliţia din Flămânzi, au desfăşurat o acțiune pentru combaterea traficului de autoturisme furate, în zona de competenţă a judeţului Botoșani.

ATV furat din Anglia, descoperit la frontieră într-o autoutilitară

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism BMW X6, înmatriculat în România, aparţinând unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Autoturism furat acum cinci ani din Marea Britanie depistat în județul Botoșani

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că afigura în bazele de date ca fiind furată din Marea Britanie din data de 9 mai 2018.

Doi români s-au întors în țară cu mașini furate din Olanda și Anglia

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de lei (14.000 de euro), a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.