Skip to content

Balul de sâmbătă seara. PSD va organiza pe 9 iunie un protest împotriva abuzurilor justiției

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat astăzi că mitingul împotriva abuzurilor justiției va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei, conform Mediafax.

Acest miting, la care vor participa sute de mii de oameni, după spusele lui Dragnea, este organizat pentru că “există o putere subterană care parazitează deciziile importante”.

Liviu Dragnea a declarat, conform aceleiași surse, după ședința PSD de astăzi că mitingul va fi organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, iar democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani.

„Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi care vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită intruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a explicat Liviu Dragnea.

Tot el a mai spus că mitingul nu se va suprapune cu cel al comunității LGTB care va avea loc în aceeași zonă. Dragnea a dat ordin filialelor PSD să aducă cât mai mulți oameni la protestul care se vrea unul împotriva abuzurilor din justiție.