Bărbat din Dolj, prins de polițiștii de frontieră cu un Audi A6 căutat în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un autoturism marca Audi A6 care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.        

În data de 21 aprilie, ora 13.04, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, pe sensul de intrare in țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român D. R., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autoturism marca Audi A6înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 06.03.2018.

Bărbatul în cauză a declarat că autoturismul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 26.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind luate măsurile legale care se impun.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *