Bărbat din Olt dat în urmărire națională, găsit mort de polițiști

În ziua de 7 martie, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, a fost identificat bărbatul de 57 de ani dat dispărut de familie, acesta fiind găsit decedat.

Cadavrul a fost descoperit de polițiști pe un teren pe raza satului Dejești, comuna Vitomirești, din județul Olt, într-o zonă puțin locuită.

Au fost găsite asupra sa telefonul mobil, portofelul, în care avea actele de stare civilă, suma de 70 lei și alte documente. Persoana era dată în urmărire națională întrucât familia sesizase dispariția acestuia.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi sau membre.

Conform Mediafax, surse apropiate anchetei au declarat că, cel mai probabil, bărbatul a fost surprins pe câmp de viscol şi zăpadă şi a murit îngheţat.

A fost depus la Serviciul de Medicină Legală Olt, în vederea efectuării necropsiei.

Au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192, alin. 1 din Cod Penal.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *