Bătrân din Luxembourg, maltratat de trei surori din România. Una era amanta lui

Judecătorii din Luxembourg vor da pe 13 decembrie 2018 verdictul într-un dosar în care trei surori din România sunt acuzate că au vrut să omoare un bătrân de 74 de ani.

La termentul din 14 noiembrie, procurorii au cerut pedepse mari pentru românce, conform Lëtzebuerger Journal.

Tot atunci, surorile Larisia B. and Claudia S. au răspuns timp de trei ore fiecare întrebărilor judecătoarei Sylvie Conter.

Pe 12 mai 2016 acestea l-ar fi bătut brutal pe bătrân în locuința sa din Esch/Alzette. Plin de sânge, el a reușit să fugă pe geam.

„Nu aveam un loc de muncă, lucram la cabaret”, a explicat Larisia B.

Ea a mai spus că avea o relație cu bătrânul după ce s-au îndrăgostit la prima vedere.

Larisia s-a mutat temporar în casa din Esch a acestuia. Apoi, s-au mutat și cele două surori ale ei în aceeași locuință.

În noaptea de 11 spre 12 mai 2016, româncele au petrecut noaptea prin baruri și discoteci după ce, cu patru zile înainte, au fost date afară de la locul de muncă.

Când s-au întors în apartamentul bătrânului, acesta le-a întâmpinat în fața ușii și le-a certat pentru că Marinela S. era beată turtă.

Scandalul a continuat în interiorul locuinței și, conform declarației Larisiei, el chiar a vrut să o bată.

Ea s-a apărat și bărbatul a căzut pe scări. Cele trei surori, cu vârste între 39 și 42 de ani, l-au ridicat și l-au dus în pat unde au avut grijă de el, a mai declarat femeia.

Claudia S. și Marinela S. au confirmat instanței versiunea surorii lor. Toate trei au susținut că nu sunt vinovate de acuzațiile ce li se aduc.

Cu toate acestea, procurorul Laurent Seck consideră căzătura pe scări ca fiind o tentativă de omor,  mai ales că bătrânul a fost ulterior închis în camera lui.

Procurorul a cerut zece ani pentru Larisia B. și Claudia S., iar pentru Marinela S. doar doi ani.

Roby Schons, avocatul Larisiei și Marinelei, a cerut achitarea acestora pentru că nu s-a dovedit tentativa de omor.

Și avocatul din oficiu al Claudiei a susținut același lucru. El a spus că femeia a lucrat în Spania și nu are cazier, dar nu a putut aduce dovezi în acest sens.

Conform legistului, femeile ar fi încercat să-i sfărâme craniul bătrânului care s-a ales și cu câteva coaste rupte.

Legistul a găsit urme de strangulare și arsuri pe corpul bărbatului.

Marinela S. a declarat judecătorilor că a venit în Luxembourg din motive financiare și și-a lăsat acasă bărbatul împreună cu cei cinci copii.

Sora ei, Larisia B., e cu un an mai tânără și i-a găsit un loc de muncă la restaurantul unde lucra.

Jurnaliștii care au fost în sală la proces au observat că declarația ei a fost identică, cuvânt cu cuvânt, cu cea dată de sora ei cu o zi înainte.

Procurorul a explicat judecătorilor că Larisia B. a profitat de bătrân în mai multe feluri: i-a făcut ilegal rezidență fiului ei la adresa acestuia, a profitat de banii lui și și-a adus surorile cu forța în casa acestuia.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?