Belgia: Un român a tăiat gâtul fiicei sale de 53 de ani și apoi s-a spânzurat

Dramă familială sinistră în localitatea belgiană Charleroi unde Mihail B., un român în vârstă de 78 de ani, a comis ireparabilul tăindu-i gâtul fiicei sale de 53 de ani înainte de a se sinucide.

Conform procurorilor, între cei doi existau neînțelegeri din cauza banilor.

Soția bătrânului a murit recent în România. Mirela, fiica lui care trăia în Belgia, s-a dus la tată în România și a aflat că are dreptul la o moștenire și a încasat banii. Și-a adus apoi tatăl în Belgia unde acesta a cerut o parte din bani pentru a se întoarce să trăiască în țară.

„Era un domn cunoscut a fi violent cu familia sa”, a explicat procuroarea Sandrine Vairon de la Parchetul din Charleroi.

Bărbatul sosit în Belgia în urmă cu o lună, locuia împreună cu fiica sa pe Rue de la Neuville din Charleroi. A început să o amenințe pe femeie pentru a primi o parte din suma încasată de ea ca moștenire.

„Românul și-a contactat fratele și i-a spus că-și va pune amenințările în practică”, a adăugat procuroarea.

Exact asta a făcut sâmbătă, 30 noiembrie, în jurul orei 8.30. A profitat de absența ginerelui său care se dusese să conducă o persoană undeva și i-a tăiat fiicei sale de 53 de ani gâtul. Apoi a decis să se spânzure.

Întorcându-se acasă, soțul fiicei sale a constatat că ușa era blocată. Împingându-se de mai multe ori în ușă a reușit să o trezească pe fiica adolescentă de 16 ani care dormea și nu știa ce s-a întâmplat.

Când i-a fost deschisă ușa, a făcut descoperirea macabră: soția lui era într-o baltă de sânge cu gâtul tăiat, iar socrul său era spânzurat. A alertat imediat forțele de ordine.

A fost audiat și lipsit de libertate inițial deoarece investigatorii analizau toate variantele posibile. A fost audiată și fiica de 16 ani.

Însă rezultatul anchetei și autopsiei este clar: româncei i-a fost tăiat gâtul de către tatăl ei!

La locul crimei și sinuciderii nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Spania: Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a tăiat gâtul fetiței sale de doi ani din răzbunare

TRAGEDIE în Spania: Un român și-a înjunghiat mortal băiețelul de nouă ani

TRAGEDIE în Italia. O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de șase ani și apoi s-a sinucis

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?