Blue Air anunță întârzieri de până la NOUĂ ore la curse spre Londra, Barcelona și Paris

Blue Air anunță întârzieri de până la 9 ore la cursele sale de pe Aeroportul Otopeni, cauza fiind o defecțiune la una dintre aeronavele companiei.

Compania a decis ca aeronava să rămână la sol, iar celalte curse au ajuns la întârzieri de până la 9 ore, fiind afectate de exemplu curse spre Londra, Parisa și Barcelona.

Situaţia a fost cauzată de o defecţiune tehnică minoră la una dintre aeronavele companiei. Din motive de siguranţă, compania a decis ca aeronava să rămână la sol până la remediere.

Ca urma a acestei situaţii, mai multe zboruri au suferit întârzieri, iar întreaga noastră echipă are ca prioritate rezolvarea iregularităţilor. Pasagerii au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport sau prin call center“, se arată într-un comunicat al companiei Blue Air, conform Mediafax.

Compania mai transmite că zborul charter spre Antalya a decolat de la Otopeni. Conform tabelei de zboruri, acesta urma să plece la vineri dimineaţa la ora 7.00.

Cea mai mare întârziere este pe zborul Blue Air spre Barcelona. Astfel, estimăm ca ora de decolare va fi la ora 17:00. Toţi pasagerii afectaţi au primit şi vor beneficia de asistenţă până la momentul decolării în conformitate cu regulamentul EC 261“, se arată în comunicat.

Zborul era programat pentru ora 7.20, ceea ce înseamnă 9 ore şi 40 de minute întârziere.

Alte zboruri Blue Air la care sunt anunţate întârzieri: Londra (plecarea trebuia să aibă loc la 16.00, în prezent ora estimată este 18.00), Paris, (plecarea ar fi trebuit să aibă loc la ora 16.35. ora estimativă pentru decolare este 21.05 ), Liverpool (programat pentru ora 18.00, estimat pentru decolare 20.30).

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?