BMW furat din Belgia, depistat la frontiera română. Șoferul, cercetat penal

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autoturism căutat de autoritățile belgiene.

Joi, 28 mai, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român O.C., în vârstă de 27 de ani, din Botoșani.

Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz, înmatriculată în România, și o remorcă pe care transporta un autoturism marca BMW. Autoturismul avea aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Belgiei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul BMW figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, cu mențiunea furt, alertă introdusă de autoritățile din Belgia, în data de 28 aprilie 2020.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

MAREA BRITANIE: Autoutilitară căutată de autorități, confiscată la Nădlac. Șoferul: „Nu am mai avut cu ce plăti”

Șofer român de TIR, prins în Olanda cu remorcă belgiană furată din Anglia

BELGIA: Radare instalate la tunelul Beveren după ce un român a murit într-un accident în lanț

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?