BUCUREȘTI: Elevii refuză să mai intre la orele unei profesoare agresive – Video protest

Mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala nr. 172 “Sfântul Andrei” din cartierul bucureștean Drumul Taberei acuză profesoara de Educaţie Tehnologică că a vorbit urât cu elevii şi că a avut un comportament agresiv, relatează Mediafax.

Aceasta nu este prima abatere a cadrului didactic care nu acceptă să fie înlocuită de altcineva până la sfârşitul cercetării disciplinare.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a demarat o cercetare disciplinară care are termenul de soluţionare 30 de zile, însă consideră că ar putea dura mai puţin.

Elevii refuză să mai meargă la ora de Educație Tehnolgică și astfel primesc absențe. Acestea vor fi motivate când i se va găsi un înlocuitor profesoarei.

Părinții s-au plâns directoarei școlii imediat după prima lecție ținută de profesoara Mihaela Cioc. Pe 22 octombrie, elevii au protestat în curtea școlii.

„Încă de la prima oră de predare, doamna profesor a creat o atmosferă de intimidare şi violenţă emoţională/psihologică asupra elevilor, comunicându-le printre altele că „nu este prietena lor, le este şefă, iar ei sunt sclavii ei” şi că „ei sunt vinovaţi de moartea mamei sale”. Lăsând la o parte regulile stricte impuse de dânsa, aceasta face afirmaţii în faţa elevilor legate de faptul că deţine o armă şi menţionează prin cuvinte nepotrivite acuzaţii ce nu fac obiectul disciplinei pe care o predă”, se arată în plângerea transmisă de părinţi, conform Mediafax.

Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti a încercat pe cale amiabilă să o schimbe pe profesoară de la clasă, dar aceasta a refuzat.

Anul trecut, o profesoară de Limba Engleză de la aceeași școală a fost acuzată că îi umilea pe elevi. Îi punea pe unii dintre ei să pupe caietele cu temele bine făcute de către colegii lor mai conștiincioși și îi fotografia.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?