Caracal/Procurorul-şef al DIICOT: „Până nu avem elemente clare că ar fi decedate, nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă”

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat miercuri că până când anchetatorii nu au elemente clare că cele două fete dispărute în Olt ar fi decedate, nu se poate neglija varianta că ele ar fi în viaţă.

Acesta a adăugat că percheziţiile din curtea inculpatului au fost finalizate şi că victimele nu se află acolo.  De asemenea, a precizat că se caută dovezi concrete şi că anchetatorii nu se pot baza doar pe declaraţiile lui Dincă.

Până nu avem nişte concluzii clare cu privire la faptul că una sau alta dintre cele două victime ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar nişte indicii, noi le spunem rezonabile, aşa cum prevede Codul penal şi Codul de procedură penală. În mod cert, nu putem neglija nicio variantă de anchetă. (…)

Până nu avem elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă“, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Felix Bănilă.

Sunt foarte multe informaţii care se vehiculează în spaţiul public, iar la acest moment nu putem neglija niciuna dintre variantele de anchetă. Sunt tatăl a două fete, mi-aş dori să găsim victimele în viaţă. Până nu avem informaţii certe că una sau ambele victime au fost omorâte, nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă”, a mai declarat şeful DIICOT.

De la faţa locului au fost ridicate toate probele, cele care au putut fi identificate, au fost identificate. S-a stabilit prezenţa victimei de 15 ani atât în maşina, cât şi în casa inculpatului”, a spus acesta.

Un fapt reiterat mai târziu: „S-a găsit ADN aparţinând victimei, dar nu pe fragmentele osoase găsite în acel cazan. Pe baza problelor ADN, s-a stabilit cu siguranţă prezenţa Alexandrei atât în locuinţa, cât şi în maşina inculpatului”, a subliniat şeful DIICOT.

Cazul Caracal: Cum a reuşit Alexandra să pună mâna pe telefon

Monstrul din Caracal a fost patron de firmă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA