Caz șocant în LONDRA: Cadavrele a două femei au fost găsite înghesuite într-un congelator

Ofițerii Scotland Yard au găsit vineri, 26 aprilie, cadavrele a două femei neidentificate înghesuite în interiorul unui congelator într-o casă din Canning Town, estul Londrei.

Doi bărbați au fost arestați pentru suspiciune de crimă. The Sun scrie că e posibil ca o mamă dispărută să fie una dintre victime.

Poliția a declarat că a intrat în apartament vineri la ora 11:45 după o semnalare a rezidenților.

Criminaliștii lucrează pentru a identifica cele două femei ale căror rămășițe au fost găsite în interiorul apartamentului din Londra.

“Corpurile sunt considerate a fi a două femei. Lucrăm pentru identificarea oficială și găsirea rudelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Poliție Metropolitană, potrivit The Sun.

Se pare că cele două victime nu sunt înrudite.

Un localnic a spus că cele două corpuri erau “întregi, nu tăiate” și că poliția a efectuat căutări și prin alte case din zonă.

Poliția a arestat un bărbat de 50 de ani, Ted Jolly, luni, 29 aprilie, iar un alt bărbat de 34 de ani a fost reținut marți, conform Daily Mail. Numele suspectului de 34 de ani nu a fost făcut public.

Există temeri că una dintre victime este Mary Jane Mustafa, de 38 de ani, mamă a doi care a dispărut în mai anul trecut.

Sora mai mare a lui Mustafa a vizitat marți locul crimei și a confirmat că Mary Jane a fost prietenă cu Jolly în momentul în care a dispărut.

Poliția susține că locuința lui Jolly este în apropiere de cea în care au fost găsite cele două corpuri.

Localnicii au declarat pentru mass-media că Mustafa a fost văzută la domiciliu lui Jolly înainte să dispară.

“Câteva luni după ce a dispărut, l-am întrebat unde era, dacă a văzut-o și a spus: Ne-am certat, așa că am dat-o afară”, a declarat un vecin de-al lui Ted Jolly.

Investigația este în curs

Ancheta este în curs de desfășurare, iar Scotland Yard a declarat că nu va comenta ceea ce au spus localnicii. “Autopsiile vor avea loc în timp util”, au declarat investigatorii.

Persoanele care dețin informații despre ceea ce s-a întâmplat sunt rugate să contacteze Poliția la 101, menționând codul CAD 4303 / 26APR.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA