Skip to content

Cele mai multe restricții Covid-19, eliminate din 8 martie

restricții covid-19 eliminate din 8 martie

Cele mai multe restricții vor fi eliminate din 8 martie și starea de alertă nu va mai fe prelungită după această dată, a anunțat președintele Iohannis într-o conferință de presă din 4 martie.

„Valul cinci este aproape de a se încheia. Este momentul să luăm noi decizii legate de gestionarea acestei situații, decizii cu un impact major pentru viitor. Am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România”, a precizat șeful statului.

Odată cu ridicarea stării de alertă, vor fi eliminate și o serie de măsuri care au fost în vigoare până acum. Măsurile complete vor fi anunțate în perioada imediat următoare de autoritățile abilitate.

„Ceea ce vreau să subliniez este că rămânem vigilenți și pe mai departe. Obiceiurile bune de prevenție, dobândite în ultimii doi ani, trebuie menținute. Este la fel de important să continuăm să ne vaccinăm și să ne protejăm”, a mai spus Iohannis.

Este important de știut că, din moment ce starea de alertă nu va fi prelungită, nu mai pot fi introduse restricții, iar cele existente ar trebui să fie eliminate.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!