Cetățean moldovean, prins la Sculeni cu un autoturism furat din Portugalia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autoturism marca BMW 320, ce figura ca fiind declarat furat din Portugalia, din data de 8 decembrie 2016.

În data de 07 februarie, în jurul orei 17.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat cetăţeanul din Republica Moldova Ion G., în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca BMW 320, înmatriculat în Portugalia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind declarat furat din Portugalia, în data de 08.12.2016.

Ion G. a declarat că a achiziţionat autoturismul în cursul anului 2016, de la un tânăr din Paris-Franţa, plătind suma de 6.500 de euro. Bărbatul a mai adăugat că nu știa că acesta figura ca fiind declarat furat.

Autoturismul în valoare totală de 50.280 lei a fost confiscat, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, informează Poliția de Frontieră Română.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *