Skip to content

Circulație RESTRICȚIONATĂ în punctele de trecere a frontierei din sudul și sud-vestul României

Ca urmare a condiţiilor meteorologice înregistrate pe teritoriul României, Serbiei şi al Bulgariei, situația în punctele de trecere a frontierei (P.T.F.) din sudul şi sud-vestul ţării, în jurul orelor 10.00, se prezintă astfel:

  • Circulaţia rutieră este restricţionată pentru autovehicule de peste 3,5 tone în P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Porţile de Fier I şi II;
  • Nu sunt restricţii de circulaţie în P.T.F Vama Veche, P.T.F. Calafat şi P.T.F. Bechet dar circulatia rutiera se desfăşoară în condiţii de iarnă;
  • Drumurile care duc către P.T.F. Ostrov şi P.T.F. Lipniţa sunt închise circulaţiei rutiere;
  • Nu sunt efectuate curse cu bacul la P.T.F. Ostrov, P.T.F. Zimnicea şi P.T.F. Turnu Magurele.

În punctele de frontieră care au restricţii de circulaţie, autovehiculele sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile statelor vecine și a dispus toate măsurile aflate în competență, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare operativ, în functie de situatia existentă.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!