Coliziune între un autocar și un autoturism pe DN6. O persoană a decedat, alte trei au fost duse la spital

O persoană a decedat şi alte trei au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa, 28 ianuarie, între un autocar şi un autoturism pe DN 6, în  județul Caraș-Severin.

Autoturismul s-a rupt în două în urma impactului

În această dimineaţă, a avut loc un accident rutier, pe DN 6, la ieşire din localitatea Buchin, între un autocar şi un autoturism.

Iniţial, numărul victimelor părea să fie foarte mare, aproximativ 40 – 50. Pentru eficientizarea misiunii de salvare, s-a activat Planul Roşu de intervenţie la nivelul judeţului. Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat.

Din totalul celor 26 de pasageri ai autocarului, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă. Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de un alt autocar“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje ISU, respectiv, SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi personal, o descarcerare şi o autospecială de stingere, opt ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

În zona în care s-a produs accidentul pe DN 6 se circulă pe o singură bandă.