Criminalul poliţistului din Timiş, operat la Timișoara. Medicii i-au extras două gloanțe din corp

Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Timiş, a fost operat la Timișoara, medicii reușind să extragă două gloanțe din corpul său.

Acesta va mai rămâne internat două-trei zile, aflându-se singur în salon, sub pază strictă, informează Opinia Timișoarei.

E într-o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi și nu i-au periclitat viață.

Ambele proiectile au penetrat unul mână, unul toracele, dar fără să avem și un orificiu de ieșire.

Amândouă au fost recuperate și urmează să se facă, probabil, o expertiză. Încă este în sală de operație.

În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potențial letal, dar stând două – trei zile de la producerea evenimentului, există un potențial infecțios, cu un risc de septicemie și pentru asta, două – trei zile probabil va rămâne la noi”, a declarat Ovidiu Burlacu, șeful secției de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Municipal Timișoara.

Ucigașul polițistului are trei plăgi prin împușcare, la umărul stâng, la cotul stâng și la nivelul toracelui stâng.

Glonțul din torace nu a ieșit, iar rana se agravase, relatează Digi 24.

Suspectul a fost prins în această dimineață, în jurul orei 04.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. În aceeași locuință, polițiștii au descoperit ieri urme de sânge.

În total, în urmă cu două zile, au fost trase 36 de gloanțe asupra suspectului, pe o distanță de un kilometru, înainte ca acesta să scape, potrivit șefului Poliției, chestorul Ioan Buda.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operațiuni speciale, împreună cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei.

În momentul capturării sale, bărbatul nu a opus rezistenţă, fiind luat prin surprindere. La brâu purta arma crimei, un pistol de proveniență sârbească, Zastava M70, de calibru 7,65.

Asupra sa au mai fost găsite șase gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile cu efect antiinflamator.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?