CTP: Şoşoacă urmăreşte să atragă capital politic din partea oamenilor cu minte puţină

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ironizat-o pe fosta senatoare AUR Diana Iovanovici Şoşoacă într-o emisiune radio spunând că, prin apariţiile la diverse evenimente, urmăreşte să atragă capital politic din partea oamenilor cu minte puţină.

CTP a botezat-o pe avocată „senatoarea Cascada Urlătoarea” după ce a încercat să confiște protestul minerilor din Valea Jiului.

Șoșoacă a fost fotografiată lângă un interlop local, cunoscut după ce a lovit crunt o salvamontistă care ulterior și-a retras plângerea.

Jurnalistul a mai amintit la Europa FM și intervenția senatoarei la Institutul „Marius Nasta” din București unde s-a luat la ceartă cu angajaţii de la pază care nu au lăsat-o în curtea spitalului.

CTP crede că Şoşoacă urmărea să o lovească cineva pentru a putea să se victimizeze mai apoi. El a mai explicat că senatoarea nu face uz de mijloacele democratice pe care le are la îndemână în calitate de parlamentar pentru a găsi răspunsuri la întrebările sale, ci „se duce la porţile instituţiilor”.

„Această doamnă se deplasează de colo colo şi suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară. Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus care nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel nu ar mai băga-o în seamă, şi anume că doamna este parlamentar. Păi, dacă eşti senator, poţi să-l chemi (n.r. – să răspundă în Parlament) pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd”, a spus jurnalistul.

„Este molozul minţii să apreciezi un om care se incaieră cu oamenii de ordine care au un regulament de funcţionare. Ce vină au oamenii ăia? Ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei aşteptând să o împingă cineva, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşte să fie omorâtă de Guvern şi de oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puţină ca să iei de bun ce face acest personaj” a mai detaliat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!