Skip to content

Dăncilă: „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns luni, 4 martie, la criticile din partea Opoziţiei, explicând în faţa Parlamentului că preferă să citească de pe o hârtiuţă, decât să spună prostii.

Decât să vorbesc liber şi să spun prostii mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii. La dumneavoastră mă refeream domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a declarat Viorica Dăncilă de la microfonul Parlamentului.

Anterior, deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor.

„Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în şpăgi pe care le daţi prin cimitire, în şpăgi pe care le daţi prin tablouri..”, a afirmat Roman.

Dăncilă a fost prezentă astăzi de la ora 16.00, în Camera Deputaţilor, în urma unei solicitări depuse de PNL, pentru a dezbate Ordonanţa 114/2019, scrie Adevărul.

Premierul Vasilica Dăncilă nu știe care este diferența dintre inundații și irigații

Altă gafă: Dăncilă a confundat Unirea de la 1918 cu Revoluția de la 1848