Deznodământ tragic: O fetiță de 11 ani, dispărută de două zile, a fost găsită moartă. Suspectul este un olandez

Mihaela Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani care a dispărut de vineri după-amiază, 20 septembrie, din judeţul Dâmboviţa, în drum spre casă, a fost găsită duminică moartă pe un câmp.

Poliţiştii spun că fetiţa prezintă urme de violenţă pe corp şi că au un suspect, un cetăţean olandez.

Persoanele care apar pe camerele de supraveghere au fost audiate şi a fost întocmit un dosar penal IN REM sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.

Corpul copilei a fost descoperit pe un câmp de pe raza comunei Produleşti, la 30 de kilometri de Gura Şuţii, de unde a dispărut.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter.

Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.

Pe camerele de supraveghere copila a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi. Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii.

Adriana ar fi trebuit să ajungă vineri în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. Familia fetiţei era convinsă că cineva a răpit-o.

Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spunea mama ei sâmbătă.

Olandezul ar fi venit în România special pentru a “vâna” fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei.

Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Monstrul din Caracal și-a RECUNOSCUT crimele. Le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Român, dat dispărut în Canada. Persoanele care dețin informații, invitate să anunțe autoritățile

Adolescentă română, dispărută din Leeds, a fost găsită în Londra. Tânarul care era cu ea, suspect de răpire

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?