Fost șef al DNA Timișoara s-a sinucis aruncându-se din clădirea instituției

Un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis vineri dimineaţa, 15 martie, aruncându-se de la etajul al şaselea al clădirii care găzduieşte instituţia, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineaţa, aruncându-se de la etajul şase al clădirii care adăposteşte şi sediul DNA Timişoara.

Conform unor surse judiciare, este vorba de procurorul Tamas Schiffbeck, care a fost şef al DNA Timişoara până în anul 2015.

Din primele informaţii, procurorul a venit, vineri dimineaţa, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

Dosar de moarte suspectă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck, după ce acesta a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra.

Surse judiciare au precizat vineri că în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara există deschis un dosar de moarte suspectă pe numele lui Tamaş Schiffbeck.

Potrivit aceloraşi surse, la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală s-ar fi verificat dacă fostul şef de la DNA Timişoara avea probleme în justiţie sau de ordine disciplinară, rezultatul fiind negativ, magistratul neavând nicio acţiune disciplinară sau dosar deschis pe numele său.

  •