GERMANIA: O româncă condamnată pentru furt s-a dus singură la poliție să-și plătească amenda care o scutea de închisoare

Joi, 25 iunie, românca în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat la secția de poliție din Kehl (landul Baden-Württemberg), localitate situată în apropiere de granița cu Franța, unde a declarat că pe numele ei există un mandat de arestare și a cerut să-i fie verificate datele personale.

Polițiștii i-au respectat dorința și controlând în baza de date s-a dovedit că într-adevăr aceasta era căutată după ce Tribunalul din Offenburg a condamnat-o la închisoare pentru furt.

Având alternativa plății unei amenzi, aceasta a plătit pe loc suma respectivă și a putut să plece liberă din secția de poliție, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliție din Offenburg.

Cazul româncei este unul absolut neobișnuit, având în vedere că de obicei persoanele care sunt certate cu legea în Germania încearcă să evite controalele poliției și de cele mai multe ori cad în plasa autorităților pe timpul controalelor de frontieră.

Au furat PACHETE în prima zi de muncă la o firmă de curierat din Germania. Trei români, arestați

GERMANIA: Cum evitați abuzurile proprietarilor când închiriați o locuință

GERMANIA: Măsurile guvernului federal privind sezonierii români din agricultură

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?