Grupare specializată în șantaj, camătă și înșelăciune, destructurată de polițiștii din Constanța

Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în șantaj, camătă și înșelăciune.

În urma a 22 de percheziții, în județele Constanța, Călărași și în București., au fost ridicate mai multe dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc, înscrisuri, două autoturisme de lux, precum și 15.000 de euro, iar 6 persoane au fost reținute.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Constanța, în cursul zilei de 16 martie, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști specializați în arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene  Constanța, Tulcea și Călărași.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *