Skip to content

HUNEDOARA: Şoferul unui autotren şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier pe DN7

Şoferul unui autotren şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri dimineaţa, 14 decembrie, pe DN 7, la intrarea în localitatea hunedoreană Gothatea, după ce autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat în cabină, informează Agerpres.

Potrivit primelor date ale poliţiştilor, victima are 40 de ani şi este din judeţul Prahova, iar TIR-ul, care transporta carne şi se deplasa spre Arad, este înmatriculat în judeţul Argeş.

“Traficul rutier nu este afectat. Cauza accidentului va fi stabilită de poliţişti, în urma cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

La faţa locului intervin pompierii militari de la secţia Ilia, specializaţi în acordarea primului ajutor şi descarcerare.

De asemenea, este prezent şi un echipaj al companiei de drumuri naţionale care desfăşoară acţiunile necesare pentru ridicarea camionului şi aşezarea acestuia în poziţie normală pe carosabil, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

VÂLCEA: Accident între două TIR-uri, șoferii au rămas încarcerați