Skip to content

Incompetența unui secretar de stat din Ministerul Economiei l-a lăsat mut în fața jurnaliștilor- VIDEO

Reacția incredibilă a unui secretar de stat din Ministerul Economiei, care a fost întrebat ce măsuri a luat în departamentul pe care îl conduce, spune totul despre guvernanții noștri.

Într-un document strategic elaborat de Ministerul Economiei, Strategia Națională pentru competitivitate 2014 – 2020, industria textilă este considerată ca fiind printre primele zece sectoare cu potențial de dezvoltare inteligentă.

Într-o conferință de presă, reporterul emisiunii „România, te iubesc” Pro TV l-a întrebat pe Ilie Călin Bodea, secretar de stat responsabil de creșterea competitivității industriei românești, ce înseamnă acest lucru și ce măsuri concrete au fost luate.

Bodea s-a fâstâcit și nu a știut ce să răspundă. În schimb, l-a invitat pe reporter să se întâlnească cu experții la sediul ministerului peste câteva zile ca să căștige ceva timp pentru a se documenta. La întâlnirea programată, secretarul de stat a venit însoțit de trei doamne.

Cum a răspuns unor întrebări simple, vedeți în filmulețul de mai jos, și arată cât de pregătiți sunt oamenii care conduc această țară. Așa cum se laudă în propriul CV, Bodea are bune competenţe de comunicare „dobândite prin experienţa proprie de manager”.

Ilie Călin Bodea a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei pe 28 martie 2018, venind din postura de consultant al Prefecturii județului Alba. Este inginer minier de meserie și a fost managerul sanatoriului TBC din Câmpeni, Alba, între 2010 și 2017.