Cinci români, atacați cu bâte de baseball în Irlanda de Nord

Poliţia din provincia britanică Irlanda de Nord investighează o infracţiune motivată de ură după ce mai mulţi bărbaţi din România au fost atacaţi de o bandă duminică seară, informează The Belfast Daily, citat de Agerpres.

Poliţia a făcut un apel la martori după atacul cu circumstanţe agravante din localitatea Monkstown, din zona urbană Newtownabbey.

Potrivit informaţiilor relatate, în jurul orei locale 20:20 mai mulţi bărbaţi au pătruns cu forţa într-o casă din zonă şi i-au agresat pe ocupanţi cu bâte de baseball.

Cei cinci bărbaţi care se aflau în casă au suferit mai multe răni în urma incidentului, iar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru tratament.

O femeie care a sărit în ajutorul victimelor a declarat că peste tot erau cioburi de sticlă și sânge și că a văzut mai mulți tineri care erau loviți la cap și foarte speriați.

„În dormitorul principal era un bărbat, de 28 sau 29 de ani, care zăcea pe jos cu răni la cap. Fusese lovit cu bâta și peste picioare și cred că unul era rupt. Capul îi sângera foarte tare. Plângea și era în stare de șoc”, a adăugat femeia.

Poliţiştii suspectează în acest caz un atac motivat de ură şi fac apel la oricine a fost martor al incidentului sau care deţine informaţii care pot contribui la investigaţie să contacteze poliţia din comitatul Antrim.

De asemenea, orice informaţii pot fi furnizate organizaţiei caritabile independente “Crimestoppers”, care este 100% anonimă şi le dă posibilitatea oamenilor să ia poziţie şi să combată infracţionalitatea, mai scrie The Belfast Daily.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA