Jandarm din Brașov, arestat pentru trafic de cocaină

Un subofiţer de la Jandarmeria Braşov a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau ascunse 70 de grame de cocaină în valoare de circa 15.000 de euro.

“La data de 18 decembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ovidiu Gavriluţ, subofiţer în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc”, informează un comunicat al DIICOT transmis miercuri Agerpres.

Pe 17 decembrie, procurorii DIICOT Covasna, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, l-au surprins în flagrant, în Braşov, pe Gavriluţ, în timp ce ridica un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internaţional.

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, ascunse într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piaţă a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

La data de 18 decembrie, Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Operaţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?