Liderul clanului Cârpaci din TIMIȘOARA, dat în urmărire internațională, a fost prins

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – judeţul Timiş au depistat un cetăţean german de origine română, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de șapte ani și două luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

În data de 22 aprilie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cetăţeanul german de origine română Ionelaș Cârpaci, alias Ionel Sandner, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Frankfurt.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 09.06.2016.

Ionelaș Cârpaci era căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 7 ani și două luni pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune, fals privind identitatea sub forma complicității, participație improprie la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată și folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată.

Cel în cauză a declarat că ştia că este condamnat, dar nu credea că este şi căutat de autorităţi.

Cârpaci a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, informează Poliția de Frontieră Română.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *