Chiar dacă ne aflăm în timpul unei pandemii, unii indivizi ignoră orice regulă de bun simț.

Un român din Londra care a agresat câțiva angajați ai unui hotel și a scuipat personalul medical și un polițist a fost condamnat zilele trecute.

Pe 23 martie 2020, la ora 14.30, polițiștii londonezi au fost chemați la o adresă de lângă stadionul Wembley pentru a interveni într-un scandal.

Nicolae Raul Cozacu a fost prins de personalul unui hotel în timp ce urina pe zidul clădirii.

I s-a spus să plece din zonă, dar românul în vârstă de 43 de ani a refuzat și a încercat să intre în spălătoria hotelului.

Câțiva angajați ai hotelului au încercat să-l dea afară din clădire, moment în care bărbatul a devenit agresiv. A luat o sticlă de alcool, a spart-o și a început să fugă după cei care îl escortau afară din clădire amenințându-i că îi omoară.

În momentul în care un angajat a încercat să îl calmeze, Cozacu l-a scuipat în față.

Românul a fost arestat de polițiști și, în contextul pandemiei de COVID-19, dus la spital pentru analize.

Aici, Cozacu a devenit din nou agresiv și a scuipat un cadrul medical și un polițist, se arată într-un comunicat al Poliției Metropolitane.

La finalizarea analizelor, el a fost arestat și de atunci stă după gratii.

Pe 1 mai 2020, la numai șase săptămâni de la comiterea faptelor, românul a fost condamnat la 26 de săptămâni de închisoare cu executare.

El a pledat vinovat la acuzațiile de agresiune, amenințări, injurii și ultraj.

„Scuipatul oamenilor, inclusiv a cadrelor medicale de la Urgențe, este de-a dreptul dezgustător și reprezintă un comportament inacceptabil, în special în această perioadă”, a declarat inspectorul Sammi Elfituri.

Ofițerul a mai adăugat că persoanele care se comportă astfel vor aspru pedepsite și a precizat că este mulțumit de faptul că instanța a dat un exemplu condamnându-l la șase luni de închisoare.

În România, un astfel de proces ar fi durat cel puțin un an.

LONDRA: Trei luni de închisoare pentru un bărbat care a furat TREI măști de protecție dintr-un spital

LONDRA: Sute de infractori, arestați. Erau obligați să stea acasă din cauza COVID-19

LONDRA: Șase luni de închisoare pentru un bărbat care a tușit spre un polițist. Prima condamnare într-un incident legat de COVID-19

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?