Loteria Română: Atenție la lozurile în plic falsificate!

Într-un mesaj postat marți, 12 martie, pe pagina de Facebook a instituție, cetățenii sunt avertizați privind lozuri în plic falsificate vândute de anumiți indivizi în special persoanelor în vârstă.

„Loteria Romana atrage atentia cu privire la faptul ca, in ultima perioada, s-au inmultit cazurile de persoane, in special varstnici, care au fost inselate de catre indivizi necunoscuti cu lozuri in plic falsificate, cu premii constand in autoturisme.

Precizam pe aceasta cale ca produsele de tip loz instant se cormercializeaza exclusiv in spatiile autorizate de Loteria Romana (agentii proprii, agentii mandatare, punctele de vanzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio.ro si Tabac Xpress) si numai de catre angajatii din spatiile respective.

Totodata, mentionam faptul ca, in prezent, Loteria Romana detine in portofoliul de produse doar lozuri care ofera, exclusiv, premii in bani.

Pentru orice nelamurire si informatii suplimentare, rugam jucatorii sa se adreseze angajatilor Loteriei Romane din agentiile loto sau Biroului Comunicare si Protocol (tel. 0372.137.351, mail pr@loto.ro).”

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!