Skip to content

”Măcelarul din București”, liber. Torturează și abuzează sexual câini. Poliția nu face nimic

O cățelușă din rasa ciobănesc german care  a fost mutilată și lăsată să moară, a fost salvată și a supraviețuit. Publicația Epoch Times a prezentat în ediția de ieri,  8 noiembrie, cazul „Măcelarului din București”, un individ care se pare că mutilează câini pe străzile orașului.

De această dată, o cățelușă de opt ani a fost victima acestui psihopat. Coada, colții și un picior i-au fost efectiv smulse. Și asta nu este tot! Animalul a fost găsit pe 31 ianuarie 2017 de o persoană care hrănea niște maidanezi. Cățelușa a fost bătută și avea coloana fisurată, fracturi la cap și la bot. Mai mult, a fost abuzată sexual cu un obiect tăios și avea pernițele tăiate.

Foto: Facebook | GreenWorldTV

Persoana care a dus cățelușa imediat la un centru medical a fost amenințată se pare chiar de autorul acestei torturi să nu mai aibă grijă de maidanezi. Culmea este că pe aceeași stradă pe care a fost găsită cățelușa, au mai existat cazuri similare. Trei pui de câine au fost găsiți mutilați în zilele precedente. Unul dintre ei era tăiat în jumătate, altul avea scheletul strivit, iar al treilea avea organele interne scoase.

ATENȚIE, imagini cu un puternic impact emoțional!!!

Dog Rescue Romania a avut grijă de ciobănescul german, oamenii de aici au botezat-o Suflet. Inițial au vrut să o eutanasieze, dar cățelușa s-a dovedit curajoasă și medicii au decis să facă totul pentru a o salva.

Cazul ei a fost prezentat în cadrul unei emisiuni TV. Anneka Svenska, prezentatoare TV și membră a organizației International Aid for the Protection and Welfare of Animals – IAPWA, a spus clar că nu se va opri până nu-l va găsi pe cel vinovat, mai ales că autoritățile par neputincioase în ceea ce privește cruzimea față de animale.

Foto: Facebook | GreenWorldTV
Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!