Skip to content

Medic către Diasporă: „Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit, că sunteţi proşti şi e păcat să trăiţi”

Sorina Petrușan Dunca este medic rezident, fiind specializată în recuperare şi medicină fizică. A absovit Facultatea de Medicină din Oradea în 2015 și este de fel din Zalău. Pe lângă asta, este arbitru de volei. Soțul ei este jandarm.

Doctorița Petrușan este, așa cum recunoștea într-un interviu dat unei bloggerițe, rea de gură.

Sursa foto: Blogul Otiliei Ganas

Atât de rea de gură încât s-a hotărât să îi jignească pe românii care lucrează în străinătate și care au venit la Mitingul Diasporei sau au susținut ideea acestei manifestații.

Opinia ei despre demonstrația din 10 august este următoarea:

„S-au întors de la cules căpşuni şi spălat babe la fund să se bată cu jandarmii? Sunteţi cretini, mă? M-am săturat de cât puteţi fi de proşti şi de cretini, nu ştiţi nici măcar pentru ce protestaţi. (…) Vă doresc să n-aveţi noroc şi sper să vă omoare jandarmii în bătaie şi pe voi şi pe bradilalicul care se numeşte Klaus şi care condamnă «Vi-o-le-n-ţeee-le» asupra populaţiei. Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit, că sunteţi proşti şi e păcat să trăiţi”.

La scurt timp după această postare, doctorița și-a închis contul.

Ea uită că în decembrie 2013, pe când era studentă, spunea într-un număr al DRK – Direkt, publicația în limba germană a Crucii Roșii, că dorea să plece din țară și să muncească în Germania. (n.r. – link-ul duce către publicație)