Mercedes căutat de autoritățile germane, confiscat la frontieră unui tânăr cu cetățenie româno-ucraineană

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un tânăr cu dublă cetăţenie româno-ucraineană care conducea un autoturism marca Mercedes, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

În data de 11 aprilie 2019, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat la control N.G., în vârstă de 22 de ani, având dublă cetăţenie româno-ucraineană, care conducea un autoturism  marca Mercedes, fabricat în anul 2017, cu număr de înmatriculare specific Germaniei.

Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, polițiștii au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Germania, în aceeași zi, 11 aprilie 2019.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de tăinuire, iar autoturismul fabricat în anul 2017, în valoare de aproximativ 74.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?