Skip to content

Mercedes căutat în MAREA BRITANIE, găsit de polițiștii de frontieră în posesia unui vasluian

În data de 11.04.2018, ora 13.30, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Serviciul Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere au desfășurat, pe raza municipiului Vaslui, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

Astfel, polițiștii au identificat în trafic un autoturism marca Mercedes Benz C220, condus de cetățeanul român Ștefan C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţă mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie la data de 19.03.2018.

 

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în sistem leasing din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile britanice.

Autoturismul, în valoare de 69.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, informează Poliția de Frontieră Română.