Minoră de 15 ani, obligată să se prostitueze în România și Spania. Doi bărbați din Olt au fost arestați preventiv

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt cercetează 2 bărbați din Caracal, pentru trafic de minori. Cei doi au fost reținuți și ulterior arestați preventiv.

În data de 20 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat doi bărbați, de 42 și de 28 de ani, ambii din municipiul Caracal, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.

Bărbatul de 28 de ani este bănuit că, în cursul lunii septembrie 2017, ar fi recrutat o minoră, de 15 ani, pe care ar fi transportat-o în Spania și ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituției, până în luna ianuarie 2018.

Celălalt bărbat este bănuit că, în cursul lunii ianuarie 2018, ar fi recrutat-o pe aceeași minoră, cu intenția de a o exploata sexual în municipiul Caracal, județul Olt.

Pe numele celor doi a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, informează IGPR

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *