Skip to content

Monica Macovei: „Opriți modificările la CODURILE PENALE! Altfel, ne scoateți din UE!”

“Românii trebuie să mai îndure o rușine din cauza lui Dragnea. România este avertizată de Comisia Europeană pentru nerespectarea angajamentelor asumate la aderare, în 2007.

Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acțiunile propuse, respectiv modificările la legile justiției și la codurile penale. Comisia transmite că ‘va analiza în detaliu modificările finale aduse legilor justiției, codurilor penale și legilor privind conflictul de interese și corupția pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independenței sistemului judiciar și de combatere a corupției.’

Aici ne-au adus Dragnea & Tăriceanu, cu sprijinul UDMR și gașca lor pro-corupție și împotriva justiției.

Oricât ar încerca PSD & ALDE și posturile tv ale mogulilor penali să ascundă realitatea, aceasta se vede foarte clar la Bruxelles. PSD & ALDE & UDMR pun în pericol situația României în Uniune.

Pe 29 ianuarie 2018 se votează în Comisia LIBE declanșarea procedurii prevăzute de art. 7 din Tratatul Uniunii Europene împotriva Poloniei.

Dragnea, Tăriceanu & comp. vor să ne aducă aici? Să pierdem, ca țară membră a UE, dreptul de vot la masa guvernelor și președinților UE? Românii nu vor!”

Comunicat de presă Monica Macovei

Foto: Parlamentul European

Dragnea: Pesediștii CERCETAȚI PENAL pot face parte din viitorul Guvern

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!