Casa ororilor din Caracal, locul în care s-au găsit oase calcinate și hainele unor tinere, a fost sediul unei firme.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dispariția și uciderea unei adolescente, a deținut începând cu 1994 firma GEOLEN & 4 SRL.

Sediul acesteia este chiar la adresa care este percheziționată de polițiști: Strada Craiovei nr. 169, Caracal.

Dincă a cumpărat imobilul în februarie 1994.

Geolen & 4 SRL a fost radiată în 2006 și avea ca obiect principal de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar ca obiect secundar fabricarea cărămizilor, ţiglelor şi altor produse pentru construcţii.

Monstrul din Caracal, cum a fost poreclit Dincă de jurnaliștii locali, pare să fie suspect și într-un dosar aflat la DIICOT conform publicației gazetanoua.ro.

Conform aceleiași surse, el ar fi făcut parte dintr-o rețea care oferea „fete” soldaților americani de la Deveselu.

DIICOT a emis astăzi, 26 iulie 2019, un comunicat în care arată că în data de 15 aprilie 2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați prin plângere de către o persoană de sex masculin din comuna Dioști, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa în vârstă de 18 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Dioști către municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Prin ordonanța din 18 aprilie 2019, Secția 4 Poliție Rurală Coșoveni Postul de Poliție Coșoveni a dispus începerea urmăriririi penale sub aspectul infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Prin ordonanța din 30 mai 2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus declinarea dosarului către DIICOT Craiova, în vederea efectuării de cercetări cu privire la infracțiunea de trafic de persoane, având în vedere că bunicul fetei a fost contactat telefonic în datele de 15.04.2019 și 19.04.2019 de către persoane necunoscute care i-au comunicat că aceasta nu mai dorește să se întoarcă acasă, fiind pe teritoriul Elveției.

Prin ordonanța din 6 iunie 2019 a DIICOT s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunea de trafic de persoane considerându-se că sunt indicii temeinice de recrutare a victimei prin răpire/constrângere în scopul exploatării sexuale.

Astăzi, 26 iulie 2019, DIICOT a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane.

„S-a constatat același modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliștilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniștirea lor sau inducerea unei piste false),precum și împrejurările de timp și de loc”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Monstrul din Caracal le-ar fi tranşat pe adolescente în bucătărie, apoi le-ar fi descompus resturile umane cu acid

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!