Astăzi, 11 decembrie 2019, în urma cooperării între Poliția Română și autoritățile judiciare din Marea Britanie, a fost depistată în Manchester o româncă urmărită internațional – categoria Most Wanted.

Ildiko Enderle are 43 de ani, este născută în Miercurea Ciuc, județul Harghita, și are domiciliul în comuna Frumoasa din același județ.

Femeia era urmărită din 2014 și folosea și un alt nume Ildiko Kuna.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, în perioada 2003 – 2011, împreună cu opt complici, a recrutat tinere și le-a promis un loc de muncă, cazare și masă în Germania.

Tinerele, unele minore, au ajuns în schimb în Cehia și au fost obligate să se prostitueze.

Pe numele lui Ildiko Enderle erau emise patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Covasna (5 ani), Tribunalul Harghita (5 ani), Judecătoria Miercurea – Ciuc (2 ani și 6 luni) și Tribunalul Mureș (6 ani) pentru trafic de persoane, trafic de minori și constituire a unui grup organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni.

Ildiko Enderle și Gabriel Vasile Popovici, un bărbat condamnat în același dosar, dețineau în Cehia „Lady 69”, un bar erotic în satul Houžná din localitatea Lenora, Boemia.

Urmărit internațional pentru tentativă de omor, Prințu a fost prins la ghișeu în timp ce-și schimba buletinul

Urmărit internațional pentru crime de război în fosta Iugoslavie, prins la Constanța

Un român, urmărit internațional de opt ani, ducea o viață de lux în Ibiza

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA