Motocicletă căutată de autoritățile din Austria, găsită la frontiera română într-o autoutilitară

Motocicletă descoperită în P.T.F. Cenad, în aceeaşi zi în care alerta de căutare a fost introdusă de autorităţile austriece

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un tânăr din judeţul Caraş Severin care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui vehicul marca Fiat Ducato care transporta o motocicletă căutată de autorităţile din Austria.

În data de 22.04.2019, ora 20,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş Severin, la volanul unui vehicul marca Fiat Ducato, înmatriculat în Germania, care transporta o motocicletă tip 690R Enduro.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că motocicleta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece, în data de 22.042019.

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat motocicleta din Viena şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar motocicleta în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?