Motociclete dezmembrate, căutate de autoritățile din Italia, găsite de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit, în compartimentul de marfă al unui microbuz, printre bagajele personale ale unor cetăţeni ucraineni care intenţionau să intre in România, patru motociclete dezmembrate, care figurau în bazele de date ca bunuri căutate pentru confiscare.

Vineri, 19 ianuarie, în Punctul de Trecere a frontierei Petea s-au prezentat pentru a intra în țară doi cetățeni ucraineni, Ilie B. și Volodymyr V., în vârstă de 49 și respectiv 29 ani, călătorind cu o autoutilitară marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că aceștia transportă, în compartimentul de marfă al maşinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparţinând unor motociclete.

[videopress D43po3S7 autoplay=”true”]

Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că acestea formau 4 motociclete, marca Honda, care fusesera dezmembrate.

Mai mult, existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, rezultând faptul că acele vehiculele figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia.

Cei doi ucraineni sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele celor 4 motociclete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, informează Poliția de Frontieră Română.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *